zondag 14 oktober 2007

PayPal

Wat is PayPal?

Met PayPal kunnen personen en bedrijven met een e-mailadres veilig, gemakkelijk en snel online betalingen verzenden en ontvangen. De service van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. PayPal maakt gebruik van de meest geavanceerde systemen voor fraudepreventie voor een veilige, wereldwijde betalingsservice in realtime.

PayPal is beschikbaar in vijfenveertig landen en in vijf valuta's. Ieder kwartaal verwerkt PayPal miljarden aan online betalingen voor allerlei soorten handelaren.

PayPal is door Nielsen//NetRatings keer op keer aangemerkt als de beste site voor persoonlijke financiën en heeft zich met meer dan tientallen miljoenen geregistreerde accounts wereldwijd snel weten te profileren als marktleider in services voor online betaling. Online kopers, online winkeliers, online bedrijven, eBay-verkopers en traditionele offline bedrijven maken gebruik van PayPal.

PayPal is door de Internet-branche en het bedrijfsleven bijna twintig keer bekroond om zijn technische prestaties. De meest recente prijs is de Webby Award voor de beste financiële site in 2003 en de Webby People's Voice Award voor de beste financiële site in 2003.

PayPal is in oktober 2002 door eBay Inc. overgenomen. Het bedrijf is in San Jose, Californië gevestigd.


Wat zijn de voordelen van PayPal?

- Het is snel
Betalingen worden meteen verwerkt, sneller dan bij cheques of postwissels.

- Het is privé
PayPal verstrekt geen financiële informatie aan verkopers.

- Het is wereldwijd
PayPal wordt wereldwijd geaccepteerd en kan zowel voor nationale als internationale betalingen worden gebruikt.
Het is eenvoudig
Stuur geld met slechts een paar klikken van uw muis.

- Het is veilig
De veiligheid is gewaarborgd dankzij de beste fraudepreventie.

- Het is kostenbesparend
Geld sturen is gratis en PayPal is betaalbaar voor grote en kleine bedrijven.





Geen opmerkingen: